Ulvilan Kaihdin Oy
- ammattitaidolla jo vuodesta 1959
Ulvilan Kaihdin Oy on vuonna 1959 perustettu monipuolisia ja yksilöityjä valonhallintaratkaisuja toimittava yritys. Yrityksen tuotanto- ja toimipaikka sijaitsee Länsi-Suomessa, Ulvilassa Hannulan teollisuusalueella.
Ulvilan Kaihtimen keskeisiä tuotteita ovat yksilöllisesti muotoillut ja mitoitetut kaihtimet, markiisit, pystylamellit sekä muut ratkaisut. Laadukkaat, kotimaiset UK-tuotteet mahdollistavat valon täydellisen hallinnan: voit pimentää tiloja, kohdistaa auringonvaloa uuteen suuntaan ja muotoilla valotasapainoa. Tuotteemme tuovat uusia ulottuvuuksia myös sisustamiseen; voit jakaa tiloja, tuoda uusia värejä ja saada näyttävyyttä kotiin tai liiketilaan.
Käytössäsi on mielikuvituksellinen valikoima eri malli- väri- ja materiaaliratkaisuja. Asennuspalvelumme ja tuotetukemme avulla suunnitelmasi onnistuvat täydellisellä tarkkuudella.
Ulvilan Kaihdin on tehnyt myös sopimuksen Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksemme huolehtii ympäristöstä niin pakkausten kierrätyksen kuin hyötykäytönkin osalta.

Vahvaa osaamista jo vuodesta 1959

 

Ulvilan Kaihtimen keskeisiä tuotteita ovat yksilöllisesti muotoillut ja mitoitetut kaihtimet, markiisit, pystylamellit sekä muut ratkaisut. Tuotteemme mahdollistavat valon ja tilan täydellisen hallinnan: voit pimentää tiloja, kohdistaa auringonvaloa uuteen suuntaan ja muotoilla valon tasapainoa.

 

Tuotteemme tuovat uusia ulottuvuuksia myös sisustamiseen; voit jakaa tiloja, tuoda uusia värejä ja saada näyttävyyttä kotiin tai liiketilaan. Käytössäsi on mielikuvituksellinen valikoima eri malli-, väri- ja materiaaliratkaisuja. Asennuspalvelumme ja tuotetukemme avulla suunnitelmasi onnistuvat täydellisellä tarkkuudella.

  

Ulvilan Kaihdin on vuonna 1959 perustettu. Tuotanto- ja toimipaikkamme sijaitsee Länsi-Suomessa, Ulvilassa. Olemme tehneet sopimuksen Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksemme huolehtii ympäristöstä niin pakkausten kierrätyksen kuin hyötykäytönkin osalta.

 

 

 

Suomen Vahvimmat Luotettava kumppani Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy